Reacties downloaden als Excell bestand

De reacties op een formulier worden standaard opgeslagen in Snakeware.Cloud.

• Het cijfer in het overzicht achter het formulier geeft aan hoeveel reacties er zijn op het formulier.
  • Als er een vinkje staat is het formulier gebubliceerd, als er een kruisje staat nog niet.
  • Via het icoon met de tekstballon hieronder aangegeven kun je de reacties inzien, downloaden, filteren en (via multiselect) verwijderen.

Wanneer je op de tekstballon klikt kom je in het scherm met de reacties. Via de knop download kun je deze naar een Excell bestand downloaden.

Je kunt dit in zijn geheel doen, maar je kunt ook filteren op wanneer de reactie is geplaatst in het formulier.

Je kunt reacties één voor één verwijderen door over de reactie te hooveren met de muis, zie je dat er achter de reactie een prullenbakicoon verschijnt.

Je kunt ook via multiselect in één keer alle reacties aanvinken en verwijderen. Door in de balk boven de reacties (1 in screenshot) te hooveren wordt een optie actief om alle zichtbare reacties in één keer te selecteren en via selectie (bij 2 in screenshot) deze geselecteerde reacties in een keer te verwijderen.